• Kaj: Bralna značka za odrasle
  • Kdaj: četrtek, 8.11.2018 od 19.30 do 20.15
  • Kje: Dvorana v mansardi nad pošto 1385 Nova vas 4a
  • Prireditelj: Martina Hribar
  • Vstopnina: Brez vstopnine

Po lanski burni otvoritvi naše “Bralne značke za odrasle” s pisateljico Mileno Miklavčič, bo na letošnji tekla beseda o bolečem osebnem etiketiranju. “Nismo u Fužinama!” smo ji dali naslov.

Pri odkrivanju te teme in obenem o opolnomočenju posameznika, nam bodo s svojimi bogatimi izkušnajmi pomagali:

Nina Kočar, direktorica Lunine vile, inštituta za zaščito otrok so.p., MSc counselling studies, University of Edinburgh.

Je psihterapevtka za otroke z večletnimi izkušnjami na področju nudenja pomoči otrokom in mladostnikom, ki so preživeli travmatične izkušnje,

mag. Majda Vrh, v sosednjem CSD in humanitarnih društvih poznana kot zelo delavna in plemenita oseba ter

Maks Ipavec, pisatelj (njegova “Pisma podeželskega župnika” so kar dve leti bogatila Nedeljski dnevnik), teolog, bil kaplan v Trebnjem …, dolgoletni župnik v Ribnici …

V 80-tih je bil 5 let župnik v bližnjih Begunjah pri Cerknici, leta 2006 pa je ponovno prevzel to faro. Tako je zdaj naš farni sosed in še dekan obenem.

Za glasbeni predah: posnetki iz prejšnjih naših srečanj, ko nam je prof. Ivan Zupanc igral na stare dunajske citre.

Toplo vabljeni v našo družbo!

P.s.: zdravilka Milka Ožbolt iz Zbitk pri Prezidu zaradi veliko naročenih oseb ne bo mogla priti med nas. Bo pa z lepimi željami – v mislih z nami. Mogoče nasvidenje danes leto …

Že vnaprej se vam iskreno zahvaljujemo za vaše prostovoljne prispevke, s katerim bomo lažje bogatili program zavoda.  Hvala za zaupanje!


Zavod Vrabec Bloke, Ravne na Blokah 12, 1385 Nova vas

E: martina@zavod-vrabec-bloke.si Gsm: 051-228-575

2018-11-01T22:26:18+00:00

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.