Dobrobit živali: vprašanja in pobude za ministrico

V času kislih kumaric vas vljudno vabim pod lipo “Pri Dominu” na “bloško pohanje” (kvašeni flancati) in vinske štrukeljce ter sezonsko pijačo (šabeso).

Seznaniti vas želim z odgovori in konstruktivnimi pobudami posameznikov na moje vprašanje, zastavljeno osebno, telefonsko in na socialnih omrežjih, o izvajanju ukrepa dobrobit živali v Zbirni vlogi 2019 ARSKTRP v primeru, ko je prisotna višja sila.

K sodelovanju vljudno vabljeni tudi vsi ostali, ki vas zgoraj omenjena situacija zanima.  Če želite, mi lahko pošljete vaš uvid te teme na moj spodaj navedeni E ali poštni naslov.

V iskreni želji, da bom mogoče tudi jaz pripomorem s to mini anketo k hitrejšemu razpletu neljubih dogodkov na naših pašnikih in konstruktivnemu pogovoru z ministrico, ki je planiran naslednjega dne, bom zbrane pobude in mnenja posredovala moderatorjem naše civilne iniciative Za zaščito ljudi domačih živali in okolja pred vdori in napadi zveri.

Zaradi lažje organizacije dogodka –  je zaželena vaša predhodna prijava na spodnji kontakt. Hvala!

E: martinahribar4@gmail.com

Martina Hribar, Ravne na Blokah 12, SI-1385 Nova vas

2019-07-05T06:48:46+00:00

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.