Park vojaške zgodovine vabi na predstavitev knjige Boruta Podgorška in Marka Malca “ZALJUBLJENI V LETENJE – zgodbe slovenskih letalcev“, ki jo bosta popestrili flavtistka Anja Burnik in pianistka Janja Turk. Pri pogovoru pa bodo sodelovali tudi nekateri od letalcev, predstavljenih v knjigi.

Pridružite se nam v sredo, 27. marca 2019, ob 18. uri v Komandi v Parku vojaške zgodovine.

Avtorja knjige Zaljubljeni v letenje Borut Podgoršek in Marko Malec sta na podlagi osebnih pogovorov in raziskovalnega dela zapisala izkušnje osemnajstih oseb, ki so se v zadnjih 80-ih letih ukvarjale z letalstvom. Zbrala sta edinstvene, resnične in doživeto opisane zgodbe, ki so v letalstvu pustile neizbrisen pečat in oblikovale delček slovenske letalske zgodovine.

Vljudno vabljeni!

2019-03-15T09:53:04+00:00

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Več o piškotkih.